ورود سریع

این برنامه مهاجرتی از ژانویه 2015 آغاز گردیده است. این برنامه برای گروه های مهاجرتی زیر تعریف شده است:

    The Federal Skilled Worker Program (FSW)
    The Federal Skilled Trades Program (FST)
    The Canadian Experience Class (CEC)
    Portion of Provincial Nominee Programs (PNP)

مهاجرت از این طریق در دو مرحله انجام می گردد:

الف) ایجاد پروفایل به صورت آنلاین که شامل اطلاعات مرتبط و مهم درباره شما و همسرتان(در صورت تاهل) می باشد. این اطلاعات شامل موارد زیر است:
    تحصیلات
    تجربه کار
    مهارت در زبان
    تقاضا از طرف کارفرمای کانادایی
    سن
    سازگاری با جامعه کانادا
طبق امتیاز تخصیص داده به هر کدام از موارد فوق، مجموع به 100 امتیاز می رسد که درصورتی که متقاضی به عدد 67 دست یابد امکان تقاضا برای مهاجرت برایش فراهم خوهد شد.

در صورتی که متقاضی معیارهای اداره مهاجرت را کسب نماید در کنار سایر متقاضیان براساس سیستم امتیازدهی جامع Comprehensive Ranking System (CRS) ارزیابی می گردد. این ارزیابی براساس اطلاعات پروفایل متقاضی و اینکه آیا او دارای پیشنهاد کار یا (Provincial Nomination) کاندید شدن از طرف استان است انجام می گیرد. داشتن پیشنهاد کار و یا کاندید شدن از طرف استان روند پیشبرد پرونده شما را آسان تر می کند. در صورت نداشتن هر کدام از این موارد، متقاضی در بانک مشاغل دولت کانادا ثبت نام می گردد که فرد را به سوی کارفرمای کانادایی واجد شرایط سوق می دهد. توجه داشته باشید که در صورت نداشتن پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی، شما همچنان می توانید براساس معیارهای موجود در پرونده تان، از برنامه های مهاجرت استانی استفاده کنید.

توجه داشته باشید محاسبه امتیازها شامل بخش های پیچیده قانونی است که مدام از طریق قانون گذاری و احکام دادگاه ها و مراجع تغییر می کند. دانشی جامع و به روز از قوانین مهاجرت به کانادا لازم است تا بتوان امتیازات را به گونه ای صحیح جمع زد و امکان باز کردن پرونده مهاجرت را سنجید. یک اشتباه ساده می تواند موجب رد شدن پرونده گردد. توصیه می شود که محاسبه امتیازات توسط فردی متخصص و خبره انجام پذیرد.

ب‌) پس از عبور از مرحله اول، از متقاضی دعوت می شود تا در مدت تعیین شده 60 روزه به باز نمودن فایل Perfected Application اقدام نماید. از زمان تحویل این فایل، تا 6 ماه زمان برای صدور ویزای اقامت دائم پیش بینی شده است. توجه داشته باشید در صورت داشتن مدرک دانشگاهی که از خارج از کانادا اخذ شده، متقاضی می بایست نتیجه ارزیابی مدرک تحصیلی ECA خود را که توسط یکی از موسسات معرفی شده توسط دولت کانادا صورت گرفته به همراه خلاصه سابقه کاری ارائه دهد.

Federal Skilled Trades

به منظور واجد شرایط شدن جهت دریافت پذیرش از این طریق، اداره مهاجرت و شهروندی کانادا معیارهای زیر را بررسی می کند:
متقاضی می بایست سطح مورد نیاز را در زبان انگلیسی یا فرانسوی در کلیه مهارت ها ( شنیداری، نوشتن، مکالمه و خواندن) کسب نماید.
متقاضی می بایست حداقل دو سال تجربه کاری تمام وقت (یا معادل آن تجربه کاری نیمه وقت) داشته باشد.
متقاضی می بایست موارد مورد نیاز کاری و مهارتی مربوط به حرفه مربوط را که در دسته بندی کاری کانادا (NOC) ذکر شده داشته باشد( به استثنای گواهی کیفیت).
متقاضی می بایست پیشنهاد کار مرتبط با مهارت، تمام وقت و برای حداقل یکسال، از سوی ارگانی کانادایی داشته باشد.

نکته مهم اینکه دفتر خدمات مهاجرتی ما با داشتن سابقه و تجربه ای فراوان در زمـینه federal skilled trade میتواند شما را در حصول گواهی مهارت از ارگان مربوطه یاری نماید.


اخذ اقامت دائم از طریق تجربه کانادایی(CEC)

در این شیوه، برنامه ای جهت مهاجرت دانشجویان خارجی و افرادی که دارای ویزای کار موقت هستند طراحی گردیده، این برنامه تبدیل اقامت موقت به دائم را برای آن دسته از دانشجویانی که تحصیل خود در کانادا به پایان رسانده و یا از طریق مجوز کار یا دانشجویی در کانادا سابقه کار دارند، تسهیل نموده است.

معیارهای پذیرش جهت این برنامه از قرار زیر می باشد:
متقاضیان می بایست حداقل دارای سابقه کار تخصصی در کانادا به مدت 12 ماه تمام وقت ( یا معادل نیمه وقت آن) در 3 سال پیش از انجام تقاضا داشته باشند.
متقاضی می بایست تجربه کار در کانادا را تحت مجوز مناسب کسب نموده باشد.
متقاضی می بایست سطح زبان انگلیسی مناسب در هر چهار مهارت نوشتن، خواندن، شنیداری و گفتاری داشته باشد.
شغل متقاضی نباید یکی از مشاغل مستثنی شده باشد که از طرف اداره مهاجرت تاکنون اعلام گردیده است. توجه داشته باشید که هر شغلی شما را واجد شرایط برای این برنامه نمی کند. برای اطمینان یافتن از واجد شرایط بودن لطفا با ما تماس بگیرید.

واجد شرایط شدن

افرادی که حداقل 67 امتیاز لازم را کسب نمودند در مرحله قبل از ورود به کانادا می بایست موارد زیر را نیز با موفقیت پشت سر گذارند:

آزمایشات پزشکی

- متقاضیان و اعضای خانواده که آنها را همراهی می کنند لازم است تا آزمایش های پزشکی مشخصی را پیش از ورود به کانادا انجام دهند.
- تنها پزشکان مشخصی صلاحیت انجام این آزمایش ها را داشته و نتیجه تا دوازده ماه دارای اعتبار می باشد.

سوابق امنیتی و جنایی

- کلیه متقاضیان بالای هجده سال لازم است تا از کلیه کشورهایی که بیش از 6ماه در آن ها اقامت داشته اند، گواهی عدم سوئ پیشینه ارائه دهند.
- داشتن سابقه کیفری الزاما موجب رد شدن پرونده مهاجرت نخواهد شد. دفتر ما می تواند با تقاضای احیای مجدد اعتبار، پرونده مهاجرت را پیش ببرد.
- چنانچه دارای سابقه کیفری و علاقه مند به مهاجرت به کانادا هستید، لطفا با دفتر ما تماس بگیرید تا از امکان واجد شرایط شدن اطلاع حاصل نمایید.

ارزیابی مدارک تحصیلی

- اگر دارای مدرک دانشگاهی از خارج از کانادا هستید، لازم است تا نتیجه ارزیابی مدرکتان را ، که از طریق یکی از موسسات اعلام شده و مورد قبول اداره مهاجرت انجام داده اید، همراه با خلاصه ای از سابقه کار ضمیمه پرونده نمایید.

مخارج اولیه زندگی در کانادا

- متقاضیان می بایست ثابت نمایند که استطاعت مالی لازم برای زندگی در 6 ماه اول در کانادا را دارند. در صورتیکه متقاضی دارای پیشنهاد کاریست نیازی به اثبات مورد ذکر شده ندارد.